miércoles, 13 de noviembre de 2019

Reflexió al voltant de l'aigua!

Apropar als xiquets la problemàtica de l’aigua al nostre territori mitjançant l’aprenentatge del cicle natural d’aquest recurs i l’ús que fem d’ell els éssers humans es un objectiu a assolir. Cal treballar per a que els xiquets s’adonen de la sensibilitat d’aquest recurs i del greu problema de contaminació i esgotament que patim per culpa de les nostres accions, per a que siguen capaços de reflexionar i posar de la seua part per a treballar actituds que puguen aportar solucions a aquestos problemes en la seua vida quotidiana. 
L'aigua es un bé escàs i finit i hem de cuidar-lo. Per a començar a concienciar cal que sapiguen com s'origina l'aigua, es a dir, el seu cicle, propose aquesta ferramenta online per als mes petits, un conte que podrem visualitzar a la pantalla digital. Tindreu accés clicant a la imatge.

A continuació vos deixe l'enllaç a un recurs educatiu molt recomanable ja que és un joc a on els xiquets/es aprendran sobre el consum d'aigua i el seu ús racional. Un joc didàctic per a primària i educació ambiental, a més a més, gratuït. http://www.aprendizajeverde.net/temas/cuidado-del-agua/juegos/aprendamos-cuidar-el-agua

Alguns dels objectius que aconseguirem treballant aquestes activitats seran:
  1. Ajudar als xiquets a entendre la importància de l’aigua 
  2. Conèixer el cicle de l'aigua
  3. Motivar-los a que s’interessen per l’estalvi d’aigua i proposen mesures. 
  4. Que entenguen la realitat climàtica del País Valencià.
  5. Fomentar el treball en equip i la reflexió.
  6. Animeu-vos a fer servir aquests recursos a les aules!

No hay comentarios:

Publicar un comentario