martes, 17 de diciembre de 2019

Juguem!

A continuació presentem un joc per a treballar la psicomotricitat a infantil i a primer curs de primària. Es fonamental crear un ambient de interés i comoditat per a que els aprenentatges siguen significatius. Per tal cosa, realitzar aquest tipus de activitats és molt convenient. 

Nom:
Jo soc, jo soc. 
Objectius:
a) Fer servir les fulles de periòdic reciclades
b) Desenvolupar la imaginació i la creativitat
c) Conèixer i utilitzar las tècniques i recursos que ofereixen les formes d'expressió plàstica i corporal. També el joc simbòlic i dramàtic, per 
expressar tant el seu mon interior com l'exterior
d) Treballar la psicomotricitat
Materials:
Fulles de paper de periòdic

Es du a terme un joc psicomotriu amb paper de periòdic. A la sala de psicomotricitat empaperarem tot el sòl amb fulls de paper de periòdic havent-les que separar, després cadascun agafarà un full de paper de periòdic i anirem suggerint què podem fer amb ella: pot ser una faldilla i podem ser ballarines, o pot ser un davantal i podem ser cambrers i cuiners, si ho enrotllem podria ser una espasa i podríem ser pirates, o un garrot i ser homes prehistòrics o ser una pilota i jugar al futbol, etc. Després jugarem al joc Robant la cua. Cada xiquet/a es col·loca la fulla de periòdic enrotllada a manera de cua i l'objectiu és aconseguir el major nombre de cues possibles dels companys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario